Сүт соусындағы сәбіз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
500 г үшін. сәбіз 0
5 ас қасық. қасық ұн
2/3 кесе сүт
1 шай қасық қант және 1 ас қасық. қасық май.
5 ас қасық. қасық ұн
2/3 кесе сүт
1 шай қасық қант және 1 ас қасық. қасық май.
Сипаттамасы Тазартылған сәбізді тілімдерге бөліп, кастрюльге салыңыз, аздап сорпа немесе су құйыңыз, 0,5 ас қасық қосыңыз. қасық май, тұз және қант, қақпағын жауып, 20-30 минут қайнатыңыз. Осылайша дайындалған сәбізді ыстық сүт тұздығына құйып, ақырын араластырыңыз. Сондай-ақ, шалқан, жасыл бұршақ, үрме бұршақ және спаржа пісіруге болады. Бұл жағдайда шалқанды тілімдерге бөліп, ыстық сумен күйдіріп, содан кейін қайнату керек. Бұршақ дәндерін гауһар тастарға, ал спаржа найзаларына кесіп, пісіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Сүт соусындағы сәбіз пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 500 г үшін. сәбіз 0,5 ас қасық. қасық ұн, 2/3 кесе сүт, 1 шай қасық қант және 1 ас қасық. қасық май.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz