Сүт соусындағы сәбіз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г үшін. сәбіз 0,5 ас қасық. қасық ұн, 2/3 кесе сүт, 1 шай қасық қант және 1 ас қасық. қасық май.
Сипаттамасы Тазартылған сәбізді тілімдерге бөліп, кастрюльге салыңыз, аздап сорпа немесе су құйыңыз, 0,5 ас қасық қосыңыз. қасық май, тұз және қант, қақпағын жауып, 20-30 минут қайнатыңыз. Осылайша дайындалған сәбізді ыстық сүт тұздығына құйып, ақырын араластырыңыз. Сондай-ақ, шалқан, жасыл бұршақ, үрме бұршақ және спаржа пісіруге болады. Бұл жағдайда шалқанды тілімдерге бөліп, ыстық сумен күйдіріп, содан кейін қайнату керек. Бұршақ дәндерін гауһар тастарға, ал спаржа найзаларына кесіп, пісіріңіз.