250 г туралған ақ қырыққабат, 130 г жасыл
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер Жержаңғақ тұздығы үшін: 1 кокос, 1 ас қасық. ұсақталған кокос целлюлозасының қасық, 0,6 кесе қайнатылған су, 3 ас қасық. жержаңғақ майының қасықтары, 2 ас қасық. соя тұздығының қасықтары, 0,5 лимон шырыны, аздап ұнтақталған чили.
Сипаттамасы ұзындығы 2,5 см кесектерге кесілген жасыл бұршақ, жеке гүлшоғырына бөлінген гүлді қырыққабаттың 0,5 кішкене басы, 130 г туралған бұршақ өсінділері, жарты қияр, кориандр жапырақтары. Кокос целлюлозасын ыдысқа салыңыз, қайнаған суға құйыңыз, 15 минутқа қалдырыңыз. Үлкен кастрюльдегі суды қайнатыңыз, қырыққабатты, бұршақты және гүлді қырыққабатты салыңыз. Баяу отта 2-3 минут қайнатыңыз. Суды төгіп тастаңыз, көкөністерді табаққа немесе 4 бөлек табаққа салыңыз. Бұршақ дәндерін үстіне қойыңыз. Қиярды аршып, жұқалап турап, ыдысты тілімдерге бөліңіз. Кокос сүтін сүзіп алыңыз, целлюлозаны алыңыз, тұздыққа арналған басқа ингредиенттерді қосыңыз, жақсылап араластырыңыз. Ыдыстың ортасына қойыңыз немесе бөлек қызмет етіңіз. Салатты кориандр жапырақтарымен безендіріңіз.