Бұршақ бұқтырмасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін қажет: 1 пияз екіге бөлінеді, 1 ас қасық. өсімдік майының қасық, 1 ас қасық. майдалап туралған кориандр қасық, 1 аршылған және майдалап туралған чили, 1 ұсақ аршылған және майдалап туралған қызанақ (тұқымсыз), 0,5 порция негізгі бұршақ, 60 г үгітілген ірімшік "Чеддар". Пияздың жартысын ұсақтап тураңыз. Өсімдік майын кастрюльге қыздырыңыз. Туралған пиязды салып, жұмсақ болғанша аздап қуырыңыз, бірақ қызарғанша емес. Кориандр, чили және қызанақты араластырыңыз. 5 минут бойы пісіріңіз. Бұршақ пен тұзды құйыңыз. Дұрыс қайнатыңыз. Оттан алыңыз және ыдысты хош иісті ету үшін қақпақпен жабылған күйде бірнеше сағатқа қалдырыңыз. Қызмет көрсетер алдында үнемі араластыра отырып қыздырыңыз. Пияздың қалған жартысын сақиналарға кесіңіз. Бұршақтарды бөлек, жылытылған табаққа салыңыз. Пияз сақиналары мен ірімшікпен безендіріңіз.