Маринадталған саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін: 2 ас қасық. зәйтүн майының қасықтары, 1 туралған сарымсақ қалампыры, 250 г ірі туралған саңырауқұлақтар, 1 жіңішке туралған орташа пияз, 1 майдалап туралған сәбіз, 1 жіңішке туралған балдыркөк сабағы, 1 жіңішке туралған жасыл болгар бұрышы (тұқымсыз), 1 майдалап туралған жаңа жасыл чили (тұқымсыз), 1,5 ас қасық. лимон шырынын қасықтары, 1 ас қасық. туралған жаңа кориандр қасық, тұз, бұрыш. Майды ауыр табада қыздырып, сарымсақты қоңыр түске дейін қуырыңыз. Содан кейін сарымсақты алыңыз да, бір жаққа қойыңыз. Саңырауқұлақтарды, пиязды, сәбізді, балдыркөкті, болгар бұрышын және чилиді табаға салыңыз. 5 минут бойы қуырыңыз. Дәміне қарай лимон шырынын, кориандр мен тұз бен бұрыш қосыңыз. Қақпақпен жабыңыз және 5 минут қайнатыңыз. Соңына дейін салқындатыңыз және қызмет етіңіз.