Вермишель сорпасы (бірінші курстар)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 6-8 порция үшін қажет: 2 ас қасық. өсімдік майының қасықтары, 60 г вермишель, 1 орташа майдалап туралған пияз, 1 түйір майдалап туралған сарымсақ, 500 г аршылған, майдалап туралған қызанақ (тұқымсыз), 8 кесе сиыр етінің сүйек сорпасы, тұз, бұрыш, 3 ас қасық. құрғақ шерри қасықтары, 1 ас қасық. майдалап туралған жаңа кориандр қасық, үгітілген Пармезан ірімшігі. Қуыруға арналған табада өсімдік майын орташа отта қыздырыңыз. Вермишельді алып тастаңыз және 2-ден 3 минутқа дейін қызарғанша қуырыңыз. Вермишельді бөлек ыдысқа шығарып, майды сақтаңыз. Пиязды, сарымсақты, тұзды, қызанақты және қызанақ қоспасын кастрюльге салыңыз да, жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Қалған өсімдік майын табада орташа отта қыздырып, оны қызанақ қоспасына құйыңыз. Үнемі араластыра отырып, 5 минут қайнатыңыз. Вермишель мен қызанақ қоспасын үлкен кастрюльге салып, сорпамен жабыңыз. Тұз және бұрыш себіңіз. Қақпақты жабыңыз және баяу қайнатыңыз, содан кейін вермишель жұмсақ болғанша отта 10 минутқа қалдырыңыз. Шерриді құйыңыз. Қыздырылған туренге құйыңыз. Кориандр мен ірімшік себіңіз.