Сарымсақ соусындағы балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін қажет: 1/2 кг треска филесі, 1 кішкене лимон шырыны, тұз, бұрыш, 3 туралған сарымсақ қалампыры, 3 ас қасық. күнбағыс майының қасықтары, 1 ас қасық. туралған кориандр қасық. Балықты дымқыл, сіңіргіш ас үй қағазымен сүртіңіз. Лимон шырынын құйып, тұз бен бұрыш себіңіз. Кем дегенде 30 минут тұруға қалдырыңыз. Зәйтүн майын кішкене кастрюльге орташа отта қыздырыңыз. Ондағы сарымсақты алтын түске дейін қуырыңыз. Жылы жерге қойыңыз. Күнбағыс майын бір уақытта үлкен табада қыздырыңыз. Балық филесін салыңыз да, дайын болғанға дейін 5-тен 7 минутқа дейін аздап қуырыңыз. Балықты жылытылған табақтарға орналастырыңыз. Әр порцияға майға бір қасық сарымсақ салыңыз. Кориандрмен себіңіз және қызмет етіңіз.