Ыстық балық бурритосы (негізгі курстар)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 6 порцияға қажет: 12 бидай шелпегі, 100 г үгітілген "Чеддар" ірімшігі, гуакамол, туралған салат және қызанақ, гарнир үшін, Толтыру үшін: 400 г треска филесі немесе басқа қатты ақ балық, 1 ас қасық. зәйтүн майы қасық, 1 ұсақ туралған пияз, 1 ұсақ туралған жасыл чили, 0,5 шай қасық ұнтақталған чили, 0,75 кесе қою қаймақ, 1 шай қасық майдалап туралған жаңа кориандр, тұз, бұрыш. Пешті 180 Вт дейін алдын ала қыздырыңыз. Ыстыққа төзімді үлкен, төмен ыдысты майлаңыз. Балықты суық сумен шайып, ас үйдегі сіңіргіш қағазды пайдаланып құрғатыңыз. Балықты үлкен табаға салыңыз. Су, тұз және бұрыш құйыңыз. Қайнатыңыз, содан кейін сұйықтық аздап қайнайтындай етіп отты азайтыңыз. Қақпақты жабыңыз және балық оңай қабыршақтануы үшін 5-7 минут пісіріңіз. Балықты алыңыз, сұйықтықты алыңыз. Балықты кесіңіз, терісі мен сүйектерін ақырын алып тастаңыз. Балықты ыдысқа салыңыз. Өсімдік майын кішкене табада қыздырып, пияз мен чилиді жұмсақ болғанша аздап қуырыңыз. Артық майды алып тастап, балыққа сарымсақ пен чилиді салыңыз. Қаймақ пен кориандр, тұз бен бұрыш қосыңыз. Жақсылап араластырыңыз. Әрбір шелпектерді құрғақ, ыстық табада 40 секунд бойы пластик болғанша қыздырыңыз. Тортилланы шеттері бір-бірінен сәл асып кететіндей етіп екіге бүктеңіз. "Қалта" жасау үшін ортасына қатысты өзіңізге жақынырақ бөлікті бүктеңіз. Оны балық қоспасымен толтырыңыз. Ұштарын ағаш коктейль таяқшасымен бекітіңіз, содан кейін бурритоны ыстыққа төзімді табаққа салыңыз. Барлық бурритоларды осылай толтырыңыз. Үгітілген ірімшік себіңіз, фольгаға ораңыз, 30 минут пісіріңіз. Ағаш таяқшаларды алыңыз. Гуакамолмен, ұсақталған салатпен және қызанақпен безендіріңіз.