Ірімшік салмасы бар энчиладалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты45 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 6 порция үшін: 3 ас қасық. күнбағыс майының қасықтары, 12 бидай шелпектері, томат соусының 1 порциясы, 1 шай қасық ыстық ұнтақталған чили, 30 г үгітілген Пармезан ірімшігі, 1 ас қасық. туралған жаңа кориандр қасық. Толтыру үшін: 750 г майсыз сығылған сүзбе, 400 г үгітілген "Кесо-фреско", "Ланкашир", "Чешир" немесе "Уэнслидейл" ірімшігі, 1,5 шай қасық ұнтақталған қыша, 2 майдалап туралған сарымсақ қалампыры, бұрыш. Пешті 190 Вт дейін алдын ала қыздырыңыз. Ыстыққа төзімді таяз табаққа май жағыңыз. Толтырманы дайындау үшін ыдысқа барлық ингредиенттерді араластырыңыз. Майды түбі қалың табада қыздырыңыз. Өз кезегінде, шелпектерді ыстық майға ақырын салыңыз. Олар жұмсақ болғанша әр жағынан 3-5 секунд қуырыңыз. Сіңіргіш асхана қағазына кептіріңіз, содан кейін жылы ұстау үшін майлықпен ораңыз. Толтырманы жылы шелпектерге біркелкі орналастырыңыз, оларды түтікке айналдырыңыз және кесілген жағын төмен қаратып табаққа салыңыз. Томат тұздығына ұнтақталған чили қосып, оны энчиладаларға құйыңыз, үстіне үгітілген ірімшік себіңіз. Фольгаға орап, 45 минут пісіріңіз. Содан кейін оны алып тастап, қызарғанша тағы 15 минут пісіріңіз. Тұмшапештен алыңыз, кориандр себіңіз және ыстық күйінде қызмет етіңіз.