Жұмыртқа салмасы бар энчиладалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін қажет: 1 порция томат тұздығы, 4 ас қасық. күнбағыс майының қасықтары, 8 бидай шелпегі, 4 жұмыртқа, 0,75 кесе қою қаймақ, тұз, бұрыш, 2 ас қасық. безендіру үшін туралған жаңа кориандрдің қасықтары. Пешті 190 градусқа дейін қыздырыңыз. Ыстыққа төзімді таяз табаққа май жағыңыз. Томат тұздығын кастрюльге баяу отта қыздырыңыз, кейде араластырыңыз. Сонымен бірге өсімдік майын түбі қалың табада қыздырыңыз. Қысқыштарды қолданып, бір шелпекті ыстық майға ақырын салыңыз да, жұмсақ болғанша әр жағынан 3-4 секунд қыздырыңыз. Ас үйге арналған сіңіргіш қағазға құрғатыңыз. Жылы ұстаңыз. Ыдысқа жұмыртқа мен қаймақты, тұз бен бұрышты араластырыңыз. Толтырманы шелпектерге салыңыз да, ораңыз. Ыстыққа төзімді табаққа бетін төмен қаратып салыңыз. Үстіне томат тұздығын құйыңыз. Фольгаға орап, толығымен қызғанша 15-20 минут пісіріңіз. Кориандрмен безендіріп, дереу қызмет етіңіз.