Ром қосылған барбекю стейктері (екінші курстар)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін қажет: 0,75 кесе ром, 2 ұсақталған сарымсақ қалампыры, 1 шай қасық ұнтақталған чили, 1 ас қасық. майдалап туралған жаңа кориандр қасық, 0,5 шай қасық "Табаско" соусы, қалыңдығы 5 см 1 кг жамбас стейктері немесе филе, мексикалық күріш, "Қуырылған" бұршақ, гарнирге арналған салат. Ром, сарымсақ, ұнтақталған чили, кориандр және "Табаско" тұздығын араластырыңыз. Етті суық сумен жуып, құрғатыңыз. Ыстыққа төзімді таяз табаққа салыңыз да, ром қоспасымен жабыңыз. Жабыңыз және кем дегенде 20 минутқа қалдырыңыз, бірақ тоңазытқышта бірнеше сағатқа жақсырақ. Барбекюді алдын ала қыздырыңыз немесе грильді ең жоғары температураға дейін қыздырыңыз. Етті табақтан салыңыз, тұздықты сақтаңыз. Стейкті ыстық барбекю грильіне немесе өте ыстық грильге қойып, әр жағын 5 минут немесе одан да көп уақыт бойы грильдеңіз, қажет болса бұраңыз және маринадты жиі құйыңыз. Жұқа тілімдерге кесіңіз. Мексикалық күрішпен, "Артық пісірілген" бұршақтармен және салатпен бірге ұсыныңыз. Егер сіз етті түнде тоңазытқышқа салсаңыз, оны пісірер алдында бөлме температурасында 45 минут ұстаңыз.