Балапан-мексикали
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін: 2 ас қасық. күнбағыс майының қасықтары, 1 орташа туралған пияз, 1 кішкене туралған жасыл чили (тұқымсыз), 1 ұсақ туралған сарымсақ қалампыры, 2 ас қасық. томат пастасы қасықтары, 1 шай қасық үгітілген зире, 1 ас қасық. майдалап туралған жаңа кориандр қасық, 250 г дайын қызыл бұршақ, 500 г ағартылған, аршылған және туралған қызанақ, 500 г пісірілген тауық еті, тұз, бұрыш, қайнатылған күріш немесе бидай шелпектері, гарнирге арналған жасыл салат. Өсімдік майын түбі қалың кастрюльге қыздырып, пиязды, чилиді және сарымсақты орташа температурада пияз жұмсақ, бірақ алтын емес болғанша 4-5 минут қуырыңыз. Араластыра отырып, томат пастасын, зире, кориандр, үрме бұршақ, қызанақ және тауық етін қосып, тұз бен бұрыш қосыңыз. Қақпақпен жабыңыз және қоюланғанша 20 минут қайнатыңыз. Қажет болса, қақпақты ашып, тағы 10 минут қайнатыңыз. Пісірілген күрішпен немесе шелпекпен және салатпен бірге ұсыныңыз.