Пикадильо
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін: 250 г тартылған сиыр мен шошқа еті, 2 ас қасық. қызыл жүзім сірке суының қасықтары, тұз, бұрыш, 1 ас қасық. өсімдік майының қасық, 1 ұсақ туралған пияз, 1 ұсақ туралған сарымсақ қалампыры, 1 ұсақ туралған жаңа жасыл чили, 500 г майдалап туралған аршылған қызанақ, 60 г тұқымсыз мейіз, 60 г аршылған бадам, 1/2 шай қасық ұнтақталған қалампыр, 1 шай қасық ұнтақталған даршын, 2 ас қасық. томат пастасы қасықтары. Фаршты сірке суымен, тұзбен және бұрышпен араластырыңыз. Қуыруға арналған табада майды қыздырып, пиязды, сарымсақты, чилиді салып, үнемі араластыра отырып, 3 минут қуырыңыз. Фаршты қосыңыз, араластырыңыз және қызарғанша қатты отта қуырыңыз. Артық майды ағызып, қызанақ, мейіз, бадам, даршын, қалампыр мен томат пастасын қосып, қақпағын жаппай отқа 15 минутқа немесе қоспасы қоюланып, тегіс болғанша қалдырыңыз. Тортилья, энчилада, химичанга, буррито немесе тако салмасы ретінде ыстық күйінде немесе эмпанада салмасы ретінде салқын түрде пайдаланыңыз.