Мексика стиліндегі бұршақ қосылған сиыр еті (екінші курстар)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 6-8 порция үшін қажет: 1/2 кг тартылған сиыр еті, 1 ұсақ туралған пияз, 3-4 түйір майдалап туралған сарымсақ, 1 жасыл немесе қызыл туралған болгар бұрышы, 120 г консервіленген жасыл чили, 500 г консервіленген қызыл бұршақ (бұршақ), 320 г консервіленген жүгері, 6 шай қасық чили ұнтағы, 2 шай қасық ұнтақталған зире, 1 шай қасық кептірілген майоран, 800 г консервіленген аршылған қызанақ, тұз және жаңадан ұнтақталған қара бұрыш, 120 г үгітілген "Чеддар" ірімшігі, майдалап туралған ақжелкен. Табаға тартылған сиыр етін салып, дайын болғанға дейін 5-6 минут қуырыңыз. Пиязды, сарымсақты, жасыл немесе қызыл болгар бұрышын, чилиді, қызыл бұршақты және жүгеріні қосып, қайнатыңыз. Чили ұнтағын, зире, майоран мен қызанақты шырынмен бірге құйыңыз. Қызанақты ұсақтап тураңыз. Тұз бен бұрыш себіңіз, отты азайтыңыз және аздап қоюланғанша қақпақпен 20-30 минут қайнатыңыз. Оттан алыңыз, ақжелкен мен ірімшіктің жартысын араластырыңыз. Қалған ірімшікке себіңіз де, туралған ақжелкенмен безендіріңіз.