Чили бұрышы қосылған Сингапур стиліндегі краб
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы (асхана: Қытай) Табаны жоғары температураға дейін қыздырыңыз. Майдың екі түрін де құйып, майдың табаға таралуына мүмкіндік беріңіз. Сарымсақ пен зімбірді қосып, жұмсақ болғанша 1-2 минут бойы үздіксіз араластыра отырып қуырыңыз, бірақ қызарғанша емес. Шарап сірке суын, сорпаны, кетчупты, чили соусын, соя соусын және қантты құйып, қайнатыңыз. Сумен сұйылтылған жүгері ұнын құйыңыз, жасыл пиязды және краб кесектерін салыңыз. Тұздықта баяу отта 2-ден 4 минутқа дейін тұздық қоюланғанша және краб қызғанша ұстаңыз. Пісірілген күрішпен қияр мен кориандрмен безендірілген түрде қызмет етіңіз. 1 ас қасық. өсімдік майының қасық, 1 ас қасық. күнжіт майының қасық, майдалап туралған сарымсақтың 4 түйірі, 2,5 см аршылған және туралған жаңа зімбір тамыры, 2 ас қасық. шарап сірке суының қасықтары, 1 стакан жеңіл балық немесе тауық сорпасы, 2 ас қасық. томат кетчупінің қасықтары, 3 шай қасық ыстық чили тұздығы, 3 шай қасық соя тұздығы, 1 ас қасық. қоңыр қант қасық, 2,5 шай қасық жүгері ұны, 3 ас қасық сұйылтылған. қасық су, 4 жасыл пияздың жіңішке кесілген қауырсындары, 1 үлкен пісірілген краб (ішінде карапас), бөліктерге кесілген, ашық тырнақтары бар немесе 4 ашық краб тырнақтары, таяқшаларға кесілген қияр, кориандр бұтақтары.