(Тағамдар: жапон)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жапондық дәмдеуіштер үшін: 2 ас қасық. күріш сірке суының қасықтары, 1 ас қасық. жеңіл күнжіт майының қасықтары, 1 шай қасық қара күнжіт майы, 4 шай қасық соя тұздығы, 4 туралған жасыл пияздың қауырсындары. 130 г жасыл бұршақ түйіршіктері, 200 г ұзын дәнді күріш. 30 секунд ішінде бұршақ дәндерін қайнаған суға батырыңыз, ағызыңыз, үстіне суық су құйыңыз, құрғатыңыз, ыдыстың шетіне дөңгелек етіп қойыңыз. Күрішті қайнаған суға 10-12 минут қайнатыңыз. Суды төгіп тастаңыз, суық сумен шайыңыз. Күрішті ыдысқа салыңыз. Дәмдеуішті дайындаңыз, күрішпен араластырыңыз. Күрішті табаққа салыңыз. Дәмдеуіш күрішті қайнаған суға малынған шпинат немесе жүзім жапырақтарына орап, содан кейін жартысын кесіп, ашық ұшын жоғары қаратып табаққа салуға болады.