Ранчо стиліндегі жұмыртқалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақытыминут 1 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін қажет: 1 порция томат соусы, 1/2 порция "Артық пісірілген" бұршақ, қуыруға арналған күнбағыс майы, 8 бидай шелпек, 8 жұмыртқа, 2 туралған жұқа тілім ветчина, 130 г пісірілген жаңа піскен немесе жаңа мұздатылған бұршақ, гарнир үшін 1 банан. Бөлек табаларда томат соусын және "Артық пісірілген" бұршақтарды аздап қыздырыңыз. Оларды ыстық ұстаңыз. Майды қалыңдығы 0,5 см қалың түбі бар табаға салыңыз да, 185 градусқа дейін қыздырыңыз. Әрбір шелпек 1-ден 1,5 минутқа дейін қызарғанша және сынғыш болғанша қуырыңыз. Ас үйге арналған сіңіргіш қағазға құрғатыңыз. Оларды жылы ұстаңыз. Жұмыртқаны сол майға қуырыңыз. Томат тұздығының жартысын қыздырылған 4 табаққа құйыңыз. Тұздыққа бір ас қасық "Артық пісірілген" бұршақты салыңыз, үстіне шелпекпен безендіріңіз. Тортилланың үстіне 2 жұмыртқаны қатар қойып, екінші шелпекпен жабыңыз. Үстіне қалған томат тұздығын құйыңыз. Ветчина мен бұршақ себіңіз. Бананның қабығын аршып, тілімдерге бөліп, үстіне жайыңыз.