Ранчо стиліндегі жұмыртқалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақытыминут 1 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін қажет: 1 порция томат соусы, 1/2 порция "Артық пісірілген" бұршақ, қуыруға арналған күнбағыс майы, 8 бидай шелпек, 8 жұмыртқа, 2 туралған жұқа тілім ветчина, 130 г пісірілген жаңа піскен немесе жаңа мұздатылған бұршақ, гарнир үшін 1 банан. Бөлек табаларда томат соусын және "Артық пісірілген" бұршақтарды аздап қыздырыңыз. Оларды ыстық ұстаңыз. Майды қалыңдығы 0,5 см қалың түбі бар табаға салыңыз да, 185 градусқа дейін қыздырыңыз. Әрбір шелпек 1-ден 1,5 минутқа дейін қызарғанша және сынғыш болғанша қуырыңыз. Ас үйге арналған сіңіргіш қағазға құрғатыңыз. Оларды жылы ұстаңыз. Жұмыртқаны сол майға қуырыңыз. Томат тұздығының жартысын қыздырылған 4 табаққа құйыңыз. Тұздыққа бір ас қасық "Артық пісірілген" бұршақты салыңыз, үстіне шелпекпен безендіріңіз. Тортилланың үстіне 2 жұмыртқаны қатар қойып, екінші шелпекпен жабыңыз. Үстіне қалған томат тұздығын құйыңыз. Ветчина мен бұршақ себіңіз. Бананның қабығын аршып, тілімдерге бөліп, үстіне жайыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ранчо стиліндегі жұмыртқалар пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 1 мин. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz