Эмпанадалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 8 бөлікке қажет: қамыр: 185 г (1,5 кесе) қопсытқыш қосылған ұн, 60 г (0,75 кесе) тұздалмаған сары май, туралған және салқындатылған, 60 г (0,75 кесе) шошқа майы, туралған және салқындатылған, 1 ас қасық. лимон шырынын қасық, 90 мл (0,3 кесе) суық су, жылтыратуға арналған жұмыртқа, Толтыру: пикадиллоның 1 порциясы, томат соусының жартысы, "Артық пісірілген" бұршақтардың жартысы. Қамырды дайындаңыз. Ұнды кең ыдысқа електен өткізіңіз. Май мен шошқа майын араластырыңыз. Пышақтың үстіне лимон шырынын және жұмсақ қамырға жеткілікті мөлшерде суды араластыра отырып құйыңыз. Қамырды аздап ұн себілген бетке жайыңыз. Ұнға оралған илектеу түйреуішпен қамырды қалыңдығы 2,5 см тіктөртбұрышқа жайыңыз. Пышақпен қамырды үш бойлық жолаққа бөлетін сызықтарды белгілеңіз. Төменгі үштен бір бөлігін бүктеңіз. Қапсырмалаңыз, жоғарғы үштен бір бөлігімен де солай жасаңыз. Шеттерін төрт жағынан илектеу түйреуіштің көмегімен бекітіңіз. Осы әрекеттерді 3 рет қайталаңыз. Қамырды полиэтилен пакетке салыңыз да, мұздатқышқа 1 сағатқа қойыңыз. Пешті 220 С дейін қыздырыңыз. Пісіру парағын аздап майлаңыз. Ұн себілген бетке қамырды ұнға оралған илектеу түйреуішпен қалыңдығы 3 мм-ге дейін жайыңыз. Диаметрі 15 см болатын сегіз шеңберді кесіңіз. Әрқайсысының жартысына бір қасық пикадилло, томат соусы және тым пісірілген бұршақтарды салыңыз. Қамырдың шеттерін суық сумен сулаңыз. "Конверттерді" тұшпара тәрізді мұқият жабыңыз, жұмыртқамен сүртіңіз және бір -бірінен жеткілікті қашықтықта пісіру парағына салыңыз. 20 минут бойы пісіріңіз. немесе олар көтерілгенше және сәл қызарғанша. Салқын немесе ыстық күйінде қызмет етіңіз.