"Ұшып кететін" пицца
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер Толтыру үшін: 1 пияз, 200 г қайнатылған саңырауқұлақтар, 2 ас қасық томат тұздығы, 100 г ірімшік, тұз, бұрыш - дәміне қарай.
Сипаттамасы Тест үшін: 1 жұмыртқа, үштен бір кесе түйіршіктелген қант, 2 ас қасық өсімдік майы, бір шымшым тұз, жарты шай қасық сода (сірке суымен сөндірілген), 3 кесе ұн, 1 кесе сүт немесе су. Қамырды илеңіз, оны тоқашқа айналдырыңыз, сүлгімен жабыңыз және 20 минутқа қалдырыңыз. Осы уақыт ішінде толтыруды дайындаңыз. Пиязды ұсақтап тураңыз, саңырауқұлақтарды, егер сіз оларды ұсақтап турап, өсімдік майына пиязбен бірге аздап қуырсаңыз, ірімшікті үккіштен өткізіңіз, тұздықты жарты стакан алу үшін сумен сұйылтыңыз. Енді қамырды екі бөлікке бөліп, екеуін де ұн себілген пісірме табаққа салу керек. Кішкене жақтарды жасау үшін торттардың шеттерін сәл көтеруге болады. Толтырманы қамырға біркелкі қабатқа жайыңыз, тұз, бұрыш себіңіз, томат тұздығын құйыңыз (пиццаны дәмді ету үшін) және үстіне үгітілген ірімшік себіңіз.