Ақ глазурі бар торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1 /2 кг алма, 2 кесе ұн, 200 г сары май, 12 ас қасық қант ұнтағы, 4 жұмыртқа, 2 ас қасық десерт шарабы. Жұмсақ сары майға бір ас қасық қант ұнтағын қосыңыз " бұл қоспаны шайқауышпен немесе шанышқымен 15 минут шайқаңыз. Содан кейін 2 сарысын, ұнды салып, қамыр илеп, суыққа қоямыз. Жарты сағаттан кейін қамырды тортқа жайып, майланған параққа салыңыз да, қызару үшін пешке салыңыз. Алманы тазалап, аздап суға қайнатыңыз, дәміне қарай қант, десерт шарабын қосыңыз. Толтырманы дайын тортқа салыңыз. 4"Жұмыртқаның ағын шайқаңыз, бір ас қасық қант ұнтағын қосыңыз. Ұрылған белки алманың үстіне салыңыз, пирогты қайтадан салыңыз және сәл қызарғанша ұстаңыз.