Жапондық бутербродтар (тағамдар: жапондық)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қағаз парақтарын (калька қағаздарын) бірнеше пісіру парағының астына кесіңіз. Қағазға диаметрі 5 см болатын 42 шеңбер сызыңыз. Пешті 140°C дейін қыздырыңыз.
Сипаттамасы 2 жұмыртқаның орехов, 0,5 кесе қант ұнтағы, 0,5 кесе фундук, қабығы аршылған, қуырылған және ұсақталған. Салмасы үшін: 6 шай қасық тұздалмаған сары май, 1 жұмыртқаның сарысы, 0,25 кесе аршылған, қуырылған және ұсақталған жаңғақ, қант ұнтағы. Кәстрөлде (алюминий емес) жұмыртқаның ағын шайқаңыз. Жарты ас қасық қант ұнтағын қосып, толығымен араласқанша шайқаңыз және жылтыр безе пайда болады. Ұнтақты қосуды жалғастырыңыз, әр қоспадан кейін жақсылап шайқаңыз. Ағаш жаңғақтарын безеге құйыңыз. Қасықпен 10 мм қарапайым шүмегі бар кондитерлік фунтқа салыңыз. Сызылған шеңберлерден кейін пісіру парақтарына безе спиралын сығыңыз. Науаны суық пешке салыңыз да, құрғақ болғанша баяу отта 20 минут пісіріңіз. Пісіру парақтарында тоңазытқышқа салыңыз. Толтыруды жасаңыз: сары майды қантпен кілегейге дейін шайқаңыз. Жұмыртқаның сарысын шайқаңыз және орман жаңғақтарын қосыңыз. Безені қағаздан алып тастаңыз, оларды бір-біріне қалыптап, жаңғақ кілегейінің қабатын жасаңыз. Үстіне қант ұнтағын себіңіз.