Жарма ботқасынан жасалған крем
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қажет: 1/2 кесе сүт, 1 ас қасық. л жарма, 1 шай қасық. қант, 1/2 шай қасық. сары май, 1 сарысы, 1 шай қасық. ванильді қант. Сүтті ванильді қантпен қайнатыңыз. Жарманы аздап сумен араластырыңыз, алынған қоспаны ыстық сүтке құйыңыз және баяу отта қайнатыңыз. Жұмыртқаның сарысын қант пен маймен жақсылап тегіс және жұмсақ болғанша сүртіңіз. Оған жарма ботқасын кішкене бөліктерге қосып, кілегей үлпілдек және жеңіл болуы үшін оны сыпырғышпен үнемі шайқаңыз.