Әуе печеньелері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Сары майды қант ұнтағымен сүртіңіз. Араластыруды тоқтатпай, қоспаға сүтті, жұмыртқаның сарысын және қабығын қосыңыз. Ұн, бадам, крахмал, разрыхлитель қосыңыз, біртекті қамыр алу үшін бәрін араластырыңыз. Пешті 175 градусқа дейін қыздырыңыз. Қамырды диаметрі шамамен 7 мм жұлдыз тәрізді саптамасы бар кондитерлік қапқа салыңыз да, әр түрлі пішіндерді, мысалы, прецетельдерді немесе әріптерді пісіру қағазымен қапталған табаққа салыңыз. Науаны пешке орташа деңгейге қойыңыз және печенье сәл қызарғанша 15 минут пісіріңіз. Печеньелерді пісіру парағында суытыңыз. Глазурьді су ваннасында ерітіңіз, массаны полиэтилен пакетке салыңыз, бұрышын кесіңіз және әр печенье үшін глазурьді жұқа сызықтар түрінде сығыңыз. 20 дана үшін: 125 г жұмсартылған май 100 г қант ұнтағы 5-6 ас қасық. қасық сүт 1 жұмыртқаның сарысы 0,5 шай қасық үгітілген апельсин қабығы 150 г ұн 50 г ұсақ ұнтақталған бадам 1 ас қасық. крахмал қасық, 0,5 шай қасық қопсытқыш Безендіру үшін: шамамен 25 г шоколад глазурі