"Мысықтың аяқтары" печеньелері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты6 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қант ұнтағы мен ұнды електен өткізіңіз. Қамырға арналған глазурді су ваннасында ерітіп, сәл салқындатыңыз. Сары майды қырылған ваниль целлюлозасымен сүртіңіз. Сары майға қант ұнтағын, ұнды, тұзды және белки үнемі араластыра отырып қосыңыз. Глазурьді қоспаға біртіндеп енгізіңіз. Пешті 200 градусқа дейін қыздырыңыз. Массаны жұлдыз тәрізді саптамасы бар кондитерлік қапқа салыңыз. Саптаманы пісіру қағазымен қапталған табаққа салыңыз да, ұзындығы шамамен 3 см болатын жолақтарды соңына қарай қысыңыз. Печеньелерді 6-8 минут пісіріңіз. Әр түрлі ыдыстарда безендіруге арналған глазурьді ерітіңіз. Салқындатылған печеньелерді кезекпен қараңғы және ашық глазурьге батырыңыз. 75 данаға: Тест үшін: 100 г қант ұнтағы 300 г ұн 80 г шоколад глазурі 250 г жұмсартылған май 1 ванильді бұршақ 1 шымшым тұз 2 жұмыртқаның глаз Безендіру үшін: әрқайсысы 50 г шоколад және ақ глазурь