Кілегейлі трюфельдер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сары май мен қантты кілегейге салып, араластыру кезінде қоспаны қайнатыңыз. Глазурьді ұсақтап тураңыз және үнемі араластыра отырып, кілегейде ерітіңіз. Массаны бөлме температурасында түнде қалдырыңыз. Кремді шоколадты кремді орташа диаметрлі саптамасы бар кондитерлік қапқа салыңыз да, оны кәмпиттер себетіне сығыңыз. Әр кәмпитті қант моншақтарымен безендіріңіз. Кремді трюфельдерді салқын жерге, ең жақсысы жылытылмаған бөлмеге қою керек. 50 дана үшін: 125 г кілегей 40 г сары май 40 г жеміс қанты 225 г шоколад глазурі Қағаздан немесе фольгадан жасалған кәмпиттерге арналған 50 себет Безендіруге арналған - қант моншақтары