Алма кәстрөлі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты50 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Пішінді дайындау үшін 2 жұмыртқа, 60 г сары май, 50 г қант, 30 г ұн, 40 г мейіз, 2 ірі алма, 60 г сүт, 1 тоқаш, даршын, 1 шай қасық ром, май және нан үгіндісі. Сарысын қант пен маймен араластырыңыз, үгітілген алма, қайнаған суға құйылған мейіз және бір шөкім даршын қосыңыз. Тоқашты турап, үстіне сүт сеуіп, езіп, електен сүртіңіз. Ұнды, ромды қосып, шайқалған ақуыздармен араластыру кезінде біріктіріңіз. Бұл массаны жақсылап майланған және нан үгіндісіне себілген қалыпқа салыңыз, қақпағын жауып, шамамен 50 минут буға пісіріңіз. Дайын кастрюльді табаққа салыңыз да, компотпен немесе жеміс шырынымен бірге қызмет етіңіз. 1 порция - 2763 кдж/660 ккал. Б- 12 г, Ж-32 г, У-81 г.