Қыша салаттарына арналған тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Күнбағыс майы - 300 г, жұмыртқа (сарысы) - 45 г (3 дана.), ас қышасы - 50 г, 3% сірке суы - 650 г, қант - 50 г, ұнтақталған бұрыш - 1 г Бұл таңғышты дайындау үшін дайын майонезді 300 г мөлшерінде алуға болады. 700 г сірке суына майонез. Асханалық қыша, шикі жұмыртқаның сарысын ыдысқа салып, тұз, қант қосып, шпатламен сүртіңіз. Содан кейін, үздіксіз араластыра отырып, жұқа ағынмен май құйып, "Майонез" тұздығы сияқты шайқаңыз, содан кейін сірке суымен сұйылтыңыз және сүзгіден өткізіңіз.