Шөптер қосылған тұздық-майонез
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Күнбағыс майы - 750 г, жұмыртқа (Сарысы) - 90 (6 дана.), 3% сірке суы - 120 г, "Южный" соусы - 40 г, саумалдық (Пюре) - 100 г, эстрагон - 35 г, ақжелкен - 15 г, аскөк - 10 г, асхана қышасы - 20 г, қант - 15 г Шпинат, ақжелкен, аскөк және эстрагонды қатты қайнаған кезде жабық ыдыста қалдырыңыз. Дайын шөптерді салқындатыңыз, електен сүртіңіз, "Майонез" тұздығымен араластырыңыз, "Оңтүстік" тұздығын, қантты, ас қышасын, тұзды қосыңыз, содан кейін бәрін жақсылап араластырыңыз. Тұздық салқын ет және балық тағамдарымен, сондай-ақ ыстық балық тағамдарымен бірге беріледі.