Қаймақ пен жұмыртқа қосылған салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жуылған және кептірілген жасыл салатты турап, ыдысқа салыңыз. Қатты пісірілген жұмыртқаны жұқа тілімдерге бөліп, сірке суы қосылған қаймақ тұздығымен араластырыңыз. Сомға қызмет етер алдында салатты жұмыртқа қосылған қаймақ тұздығымен дәмдеңіз, салат ыдысына салыңыз, жаңа піскен қияр кесектерімен жауып, майдалап туралған аскөк немесе ақжелкен себіңіз. Салат барлық ет және балық тағамдарымен бірге беріледі. 300 г жасыл салат үшін - 1 жаңа қияр, 1 жұмыртқа, 1/2.стакан сірке суы қосылған қаймақ тұздығы.