Май мен сірке суы қосылған салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жуылған және кептірілген жасыл салатты жапырақтары бойынша турап, салат ыдысына салыңыз. Қызмет көрсетер алдында сірке суы мен өсімдік майынан дайындалған тұздықты құйыңыз, араластырыңыз және аскөк немесе ақжелкен себіңіз. Сіз тілімдерге кесілген жаңа піскен қиярды, сондай -ақ сарымсақпен сүртілген және кішкене гауһар тастар түрінде туралған ақ нанның қыртысын қосып, оларды салаттың үстіне қоюға болады. Салат барлық қуырылған және қайнатылған тағамдарға, сондай-ақ қуырылған балыққа беріледі. 300 г жасыл салат үшін - 1/4.сірке суы мен өсімдік майынан жасалған кесе тұздығы.