Дәруменді салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 5 кг ақ қырыққабат үшін - әрқайсысы 1 кг сәбіз, пияз, қызыл болгар бұрышы. Құю: 350 г қант, 3 ас қасық. ас қасық тұз, 0,5 л 9% сірке суы, 0,5 л өсімдік майы. Толтыруды дайындаңыз, барлық компоненттерді араластырыңыз. Көкөністерді салат сияқты ұсақтаңыз. Барлық массаны эмальданған ыдысқа араластырыңыз, қырыққабатты мыжып алмауға тырысыңыз, сонда ол шырынды мерзімінен бұрын бермейді. Салатты банкаларға салыңыз, тығыздаңыз. Үш күннен кейін оларды нейлон қақпақтарымен жабыңыз, жертөлеге немесе тоңазытқышқа салыңыз. "Витаминді" салат рецептінде термиялық өңдеу жоқ.