Дайындалған қырыққабатты жұқа жолақтарға кесіңіз, үстіне себіңіз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы тұз және ұнтақтаңыз. Жаңа піскен алмаларды тазалаңыз, өзегін алыңыз. Жолақтарға кесіңіз және дайындалған қырыққабатқа қосыңыз. Жаңғақтарды құрғатыңыз, тазалаңыз, ұсақтаңыз. Голландиялық ірімшікті кішкене дөңгелек көздері бар арнайы (ірімшік) үккіште үккіштен өткізіңіз. Алма қосылған қырыққабатқа майонез, даршын, дәміне қарай тұз салыңыз. Қант пен лимон қышқылымен дәмдеңіз. Араластырыңыз және слайдпен салат ыдысына салыңыз. Салаттың үстіне туралған жаңғақтарды, үгітілген ірімшікті себіңіз де, қайнатылған сәбіз, ақжелкен мен салат жапырақтарымен безендіріңіз. орамжапырақ - 1,5 кг алма - 4 дана. майонез - 3 ас қасық. л. голланд ірімшігі - 100 г. жаңғақтар (жержаңғақ, фундук) - 2 ас қасық. л. даршын - 1 шай қасық. тұз - дәміне қарай қант - дәміне қарай лимон қышқылы - дәміне қарай жасыл