Қара шалғамнан, қырыққабаттан және басқа көкөністерден жасалған салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жарты литрлік банка үшін: шалғам - 160 г, ақ қырыққабат - 160 г, сәбіз және пияз - әрқайсысы 30 г, шөптер - 10 г, сарымсақ - 1 қалампыр және 20 г 9 - 10 пайыздық сірке суы. Шалғам алдыңғы рецептте көрсетілгендей дайындалады, сәбіз тазартылады және пластмассаға кесіледі, ақ қырыққабат ұсақ жоңқаларға ұсақталады, пияз да ұсақталады. Жарты литрлік банкаға дәйекті түрде салынады: 20 г 9 - 10 пайыздық сірке суы, балдыркөк және ақжелкен, сарымсақ. Осыдан кейін, қасықпен тығыздап, көкөністер қоспасын салыңыз, бір шай қасық тұз бен қант қосыңыз, бәрі қайнаған суға құйылады. Барлық кейінгі операциялар, сондай-ақ консервілерден салат дайындау әдісі қара шалғам салатымен бірдей.