Жасыл салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жасыл салат - 4 түйір, жасыл пияз - 1 шоқ, өсімдік майы - 1 ас қасық, 1/2 лимон қосылған шырын, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Салат жапырақтарын сұрыптаңыз, оларды ағынды суық сумен шайыңыз, ағызып жіберіңіз. Содан кейін шамамен туралған салат жапырақтарын салат ыдысына салыңыз, оларды туралған жасыл пиязға себіңіз де, өсімдік майынан, лимон шырынынан және тұздан дайындалған тұздықтың үстіне құйыңыз. Лимон шырынын ас сірке суымен алмастыруға болады.