Құрамы: 6 мандарин, 150 г асшаян, 1 алма, 100 г
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер балдыркөк., 4 ас қасық. Майонез қасықтары, жарты лимон, жасыл салат, ақжелкен, сірке суы, тұз.
Сипаттамасы Дайындау: Асшаяндарды сірке суы қосылған тұзды суға қайнатыңыз және тазалаңыз. Мандариндерді жуыңыз және тазалаңыз. Тазартылған 2 мандариннен шырынды сығып, майонезбен араластырғаннан кейін тұздықты дайындаңыз. Қалған мандариндерді тілімдерге бөліңіз, содан кейін тілімдерді пленкадан тазалаңыз. Алманы екіге бөліңіз, өзегін алыңыз, жартысын тазалаңыз және тілімдерге кесіңіз. Балдыркөкті ұсақтап тураңыз. Жасыл салат жапырақтарын жуып, салат ыдысының түбін олармен жабыңыз. Жасыл салат жапырақтарына пленкадан тазартылған мандарин кесектерін, асшаян етін, алма кесектерін, балдыркөкті салып, ақырын араластырыңыз. Қызмет көрсетер алдында салатты дайындалған тұздықпен құйыңыз, жарты сақинаға туралған лимон мен ақжелкенмен безендіріңіз.