Мандариндер, саңырауқұлақтар, ірімшік және бұрыш салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 5 мандарин апельсині, 2 алма, 2 тәтті бұрыш бұршағы, 100 г шампиньон саңырауқұлағы, 200 г ірімшік, 200 мл йогурт, 2 ас қасық. ас қасық лимон шырыны, 1 шай қасық қыша, 1 шай қасық бал.
Сипаттамасы Алманы жуыңыз, екіге бөліңіз, өзегін алыңыз, қабығын алыңыз және кішкене текшелерге кесіңіз. Саңырауқұлақтарды жуыңыз, тазалаңыз және кішкене кесектерге кесіңіз, толық дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Тәтті бұрыш түйіршіктерін жуыңыз, өзегін алыңыз және сақиналарға кесіңіз. Мандариндерді жуыңыз, тазалаңыз және тілімдерге бөліңіз. Ірімшікті кішкене текшелерге кесіңіз. Туралған алма, бұрыш, мандарин, ірімшік және қайнатылған саңырауқұлақтарды салат ыдысына салыңыз. Тұздық дайындаңыз. Ол үшін йогурт, қыша, лимон шырыны мен балды жақсылап араластырыңыз. Дайын тұздықты салат ыдысына құйып, ондағы барлық ингредиенттерді ақырын араластырыңыз. Қызмет көрсетер алдында слайдпен салыңыз және мандарин кесектерімен безендіріңіз.