Коньяктағы апельсин салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 2 апельсин, 4 ас қасық. коньяк қасықтары, 2 жаңғақ, 5 шай қасық қант ұнтағы.
Сипаттамасы Санаттар: Салаттар, жемістер Апельсиндерді жуыңыз және тазалаңыз. Тазартылған апельсин целлюлозасын тілімдерге бөліңіз, содан кейін тұқымдарды алып тастаңыз. Жаңғақтарды қабығынан аршып, аршылған дәндерін ұсақтаңыз. Апельсин кесектерін кішкене салат ыдысына салыңыз, үстіне қант ұнтағын себіңіз. Салат ыдысын тоңазытқышқа 20-30 минутқа қойыңыз. Қызмет көрсетер алдында салатқа коньяк құйып, үстіне майдалап туралған жаңғақ себіңіз.