Тауық еті 200 г. балдыркөк 150 г, саңырауқұлақтар 80 г, қияр,
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы тұздалған 30 г, майонез 100 г, ас қышасы 30 г. шалғам 50 г, салат 10 г, тауықтың дәміне қарай тұз қайнатылады, салқындатылады, целлюлоза талшықтар бойымен бөліктерге бөлінеді. Балдыркөкті жуып, тұздалған қиярмен, қайнатылған саңырауқұлақтармен бірге турайды. Барлық өнімдер ыдысқа салынып, қыша қосылған майонезбен дәмделеді, тұздалады. Шалғам тілімдерімен және салат жапырақтарымен безендіріңіз.