Тауық еті 200 г. балдыркөк 150 г, саңырауқұлақтар 80 г, қияр,
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы тұздалған 30 г, майонез 100 г, ас қышасы 30 г. шалғам 50 г, салат 10 г, тауықтың дәміне қарай тұз қайнатылады, салқындатылады, целлюлоза талшықтар бойымен бөліктерге бөлінеді. Балдыркөкті жуып, тұздалған қиярмен, қайнатылған саңырауқұлақтармен бірге турайды. Барлық өнімдер ыдысқа салынып, қыша қосылған майонезбен дәмделеді, тұздалады. Шалғам тілімдерімен және салат жапырақтарымен безендіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Тауық еті 200 г. балдыркөк 150 г, саңырауқұлақтар 80 г, қияр, пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz