20 г пияз,
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 20 г каперс, 100 г жасыл ақжелкен, 30 г анчоус, 20 г сары май, 200 г сорпа, 5 г ұн, тұз, бұрыш дәміне қарай Пиязды майдалап тураңыз. каперс, ақжелкен, анчоус (Шпрат филесі, майшабақ), сары маймен, тұзбен, бұрышпен біріктіріп, кастрюльге қуырыңыз. Сорпаны қосыңыз, қайнатыңыз, сорпамен сұйылтылған қуырылған ұнмен дәмдеңіз, қайнатыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить 20 г пияз, пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz