Жаңғақ, кекілік немесе қарақұйрық еті 200 г, тауық еті немесе
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы күркетауық 200 г, картоп 40 г, қияр 40 г, салат 20 г. жұмыртқа 1 дана., краб немесе асшаян 10 г, майонез 50 г, "Оңтүстік" тұздығы 10 г, жасыл ақжелкен. Қайнатылған немесе қуырылған үй құстары немесе аң құстары салқындатылып, еті тілімдерге кесіледі. Қайнатылған картоп, жаңа піскен немесе маринадталған қияр жұқа тілімдерге, жасыл салаттың бір бөлігі үлкен кесектерге кесіледі. Ет пен көкөністерге "Оңтүстік" тұздығы қосылған майонез қосылады, жақсылап араластырылады және салат ыдысына үйілген салат жапырақтарына салынады, содан кейін ойын немесе құс етінің кесектерімен, қайнатылған жұмыртқа кесектерімен, қайнатылған краб немесе асшаян, жаңа піскен немесе маринадталған қияр және ақжелкен бұтақтары. "Столичный" салатын дәмдеу үшін майонездің қаймақпен немесе ақ тұздықпен қоспасы да қолданылады.