Фин тіліндегі майшабақ салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Майшабақ 60, сиыр еті 50, картоп 50, маринадталған қызылша 30, тұздалған қияр 20, пияз 20, жұмыртқа 1/2 дана., кілегей 20, ақжелкен 3, ұнтақталған қара бұрыш.
Сипаттамасы Майшабақ тазартылады, сіңдіріледі, сүйектен босатылады және кішкене кесектерге кесіледі. Салқын қайнатылған картоп, маринадталған қызылша, маринадталған қияр, пияз және алма текшелерге кесіледі. Мұның бәрі майдалап туралған ет кесектерімен араластырылады, қызылша сорпасы мен бұрыш қосылады. Салат слайдпен салат ыдысына салынып, қайнатылған жұмыртқа, қызылша, ақжелкен кесектерімен безендіріліп, кілегеймен құйылады.