"Тұздық" салаты (Майшабақ және ет қосылған көкөніс салаты)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Майшабақ 150, сиыр еті 430 немесе бұзау еті 470, картоп 275, маринадталған қияр 260, жаңа піскен алма 70, жұмыртқа 2,5 дана., дайын қыша 20, қаймақ 220, шөптер 30.
Сипаттамасы Қайнатылған ет, майшабақ филесі, қайнатылған картоп, маринадталған қияр, қабығы мен өзегі аршылған жаңа алма ұсақ текшелерге кесіледі. Өнімдер біріктіріледі, араластырылады және қыша қосылған қаймақпен дәмделеді. Жұмыртқа мен шөптермен безендірілген салат беріледі.