(Тағамдар: орысша)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер -3 баклажана, 1-2 помидора, 1/4 ч. ложки молотого тмина, 1 ст. ложка уксуса, 1-3 ст. ложки растительного масла, соль и сахар по вкусу.
Сипаттамасы Тауық еті. 200 г, қияр 100 г, жұмыртқа 2 дана., картоп 100 г, жасыл пияз 20 г, жасыл салат 40 г, "Оңтүстік" соусы 40 г, қаймақ 50 г, жасыл бұршақ 20 г, қызанақ 75 г, маринадталған саңырауқұлақтар 50 г, шөптер, қара бұрыш және дәміне қарай тұз. Қайнатылған немесе қуырылған тауықтың еті мен қайнатылған картоп ұсақ тілімдерге кесіледі, туралған маринадталған саңырауқұлақтар, жаңа піскен немесе маринадталған қияр, тік жұмыртқа, салат және жасыл пияз қосылады. Барлығын тұздайды, бұрыштайды, қаймақпен және "Оңтүстік" тұздығымен дәмдейді, ақырын араластырады, салат ыдысына жасыл салат жапырақтарына салады. Шөптерге себіңіз, бүйірлерінен ұзынша ет кесектерімен, қайнатылған жұмыртқа кесектерімен, қызыл қызанақпен және жасыл бұршақпен безендіріңіз