Қызылша салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Пеште қызылшаны пісіріңіз немесе пісіріңіз, қабығын аршыңыз, жолақтарға кесіңіз, ыдысқа салыңыз, тұз себіңіз, бұрыш себіңіз, май, сірке суын құйыңыз, араластырыңыз және салат ыдысына салыңыз. Үстіне аскөк немесе жасыл ақжелкен себіңіз. Салат қуырылған және қайнатылған етпен бірге беріледі. Қызылша салатын картоппен бірге де дайындауға болады. Бұл жағдайда қызылша мен картопты бірдей мөлшерде алыңыз. 2-3 дана үшін. қызылша - 2 ас қасық. өсімдік майының қасықтары, 1/4 кесе сірке суы.