Ветчина, пісірілген шошқа еті, тіл
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ветчинаның, қайнатылған шошқа етінің немесе тілдің бетін пышақпен тазалау керек. Ветчина мен қайнатылған шошқа етін талшықтар бойымен, ең жақсысы ұзын, жіңішке (тар жүзімен), жақсы қайралған пышақпен кесу керек. Тілімдер тегіс және жұқа болуы керек. Туралған ветчина, қайнатылған шошқа еті немесе тілді табаққа жалпақ қатарға салып, ақжелкен бұтақтарымен немесе салат жапырақтарымен безендіру керек. Гарнирге жаңа піскен немесе тұздалған қияр, қышқыл, жасыл салат, қызыл немесе ақ қырыққабат салаты немесе қызылша қосуға болады. Желкек сірке суы, қыша, майонез тұздығымен бөлек қызмет етіңіз.