Окрошка "Бай"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қажетті: 1 литр нан квасы
200 г қайнатылған сиыр еті
150 г қайнатылған бұзау еті
150 г ветчина
200 г маринадталған саңырауқұлақтар
2 жаңа және 2 маринадталған қияр
2 жұмыртқа
шөптер
қаймақ
тұз
бұрыш.
200 г қайнатылған сиыр еті
150 г қайнатылған бұзау еті
150 г ветчина
200 г маринадталған саңырауқұлақтар
2 жаңа және 2 маринадталған қияр
2 жұмыртқа
шөптер
қаймақ
тұз
бұрыш.
Сипаттамасы Дайындау тәсілі. Етті, ветчина мен саңырауқұлақты пышақпен ұсақтап тураңыз. Жаңа піскен және тұздалған қиярды текшелерге кесіңіз. Жасылдарды ұсақтап турап, шырын алынғанша тұзбен сүртіңіз, алынған массаны қаймақпен араластырыңыз. Барлық компоненттерді араластырыңыз, табақтарға салыңыз және салқындатылған кваспен толтырыңыз. Қызмет көрсету кезінде туралған жұмыртқаны себіңіз. Қаласаңыз, окрошканы желкек тағамдарымен толтыруға болады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Окрошка "Бай" пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қажетті: 1 литр нан квасы, 200 г қайнатылған сиыр еті, 150 г қайнатылған бұзау еті, 150 г ветчина, 200 г маринадталған саңырауқұлақтар, 2 жаңа және 2 маринадталған қияр, 2 жұмыртқа, шөптер, қаймақ, тұз, бұрыш.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz