"Жасыл" салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер жұмыртқа - 4 дана. аскөк ақжелкен ветчина - 100 г. жасыл пияз (туралған) - 3-5 ас қасық. жоғарғы жағымен қаймақ - 100 г.
Сипаттамасы Таңғышты дайындаңыз: ақжелкен мен аскөкті ұсақтап тураңыз (сабақтарымен тікелей қолдануға болады), тұздап, қасықпен езіңіз, қаймақпен араластырыңыз да, біраз тұрыңыз. Біз жұмыртқаны қайнатамыз және оларды кішкене бөліктерге бөлеміз. Біз жасыл пиязды (ұсақ) және қатты емес ветчинаны (жолақтарға) кесеміз. Жұмыртқаны пияз, бұрыш, тұзбен араластырамыз, ветчина қосылған таңғышты қосамыз (салат жеткілікті қалың болып қалуы керек).