Халықаралық чебуректер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ұн 2 ас қасық., ыстық қайнаған су 1 ас қасық., тұз, тартылған сиыр еті 400 г., қара бұрыш, қызыл бұрыш (ыстық), кориандр, кішкене кари, сарымсақ, пияз
Сипаттамасы Қамыр: 2 ас қасық араластырыңыз. ұн, 1 ас қасық. қайнаған су, дәміне қарай тұз. Қамыр - қатты. Тартылған ет: етті дәмдеуіштермен, майдалап туралған пиязбен және сарымсақ сығу машинасынан өткен сарымсақпен араластырамыз. Біз кәдімгі пасталарды дайындаймыз, өсімдік майына қуырамыз. Асың дәмді болсын, рецептті қолданғандар сол күні кешке тамақтан жедел уланып ауруханаға түспейді деп сенемін. Пастереллалар халықаралық деп аталады, өйткені тағам дайындау үшін қолданылатын қамырдың рецепті Қытайдан шыққан. етті тұқым қуалайтын орыс сиырынан алады, дегенмен әр түрлі алыс елдерден дәмдеуіштер пісіру процесінде қолданылады.