Қытайлық Қыз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер Қажетті: 300 г шошқа еті, 120 г шошқа бауыры, 1 шоқ жасыл пияз, 3 түйір чили, 2 ас қасық. л. өсімдік майы, 2 ірі қызанақ, 1 шай қасық. жүгері ұны, 0,5 ас қасық. л тұздық, 1 ас қасық. л сірке суы, 1 шай қасық. асшаян пастасы (асшаяндарды алмастыруға болады), 1 шоқ ақжелкен, 1 шай қасық. тұз, пышақтың ұшындағы ақ бұрыш.
Сипаттамасы Дайындау тәсілі. Пиязды ұсақтап тураңыз, тек ақ бөліктерін қолданыңыз. Чили бұршақтарын езіңіз. Шошқа етін жұқа тілімдерге, бауырды жолақтарға кесіңіз. Майды жоғары жиектері бар үлкен табада қыздырыңыз, пиязды және чилиді қуырыңыз, ет пен бауырды қосыңыз, ақ бұрыш пен тұзды дәмдеңіз, соңында қабығы жоқ қызанақты қосыңыз, барлығын 2-3 минут қуырыңыз. . Жүгері ұнын 3 ас қасық сумен, тұздықпен және асшаян пастасымен араластырыңыз. Тұздық үшін чили түйіршіктерін езіңіз, аршылған сарымсақты тураңыз. Лимонды тазалаңыз, ақ қабығын алыңыз, целлюлозаны кесіңіз. Чили, сарымсақ, лимон, қант, сірке суы, 2 ас қасық. л су, асшаян пастасы немесе асшаяндарды миксермен қалың тұздыққа шайқаңыз. Етті қызанақпен осы тұздықпен дәмдеңіз, бірнеше рет қайнатыңыз. Оттан алыңыз және салқындатыңыз. Кушанды үлкен табаққа салыңыз және безендіріңіз. Сіз өзіңіздің барлық қиялыңызды көрсете аласыз, жеуге болатынның бәрін алыңыз: жасыл, лимон, қара зәйтүн, банан, алма және шеңберлерді, жұлдыздарды, үшбұрыштарды кесіңіз. Сіз жетістікке жетесіз - көресіз!