Шуақты жағалау
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Талап етіледі: 200 г шошқа еті, 3 ірі апельсин, 0,5 ас қасық. тұқымсыз өрік, 2 ас қасық. л. өсімдік майы, 1 шай қасық. қыша, 0,5 ас қасық. туралған жаңа шампиньондар, 1 шоқ жасыл пияз, 1 ас қасық. л. қыша, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Дайындау тәсілі. Үлкен табаны алыңыз, етті кішкене бөліктерге бөліп, қақпағын ашпай 15-20 минут қуырыңыз. Апельсиннің қабығын алып тастаңыз, оларды мүмкіндігінше ұсақтап тураңыз, өрікті толығымен қалдырыңыз. Жемістерді қышамен араластырыңыз. Бұл қоспаның жартысын еттің үстіне қойыңыз, қалғанын қалдырыңыз. Тағы 15-20 минут қуырыңыз, аздап тұз себіңіз. Орташа кастрюльге өсімдік майын құйыңыз, оған шампиньондар мен майдалап туралған жасыл пиязды салыңыз. Саңырауқұлақтар жұмсақ болғанша 5-10 минут қуырыңыз, қалған жемістерді қосып, аздап қайнаған суға салып, 5-10 минут қайнатыңыз. Хош иісті етті үлкен терең табаққа салыңыз, саңырауқұлақтар мен жемістерді қасықпен еттің үстіне қойыңыз, апельсин тілімдерімен безендіріңіз.