Бурбонда маринадталған стейк
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер Түйіршіктелген қант - 1/2 кесе, бурбон - 1/2 кесе, лимон шырыны - 2 ас қасық. қасықтар, соя соусы - 1/3 кесе, Ворчестер соусы - 1 ас қасық. қасық, ұнтақталған қара бұрыш - 1 шай қасық, ащы бұрыш соусы - 1/4 шай қасық, сиыр еті - 1,2 кг.
Сипаттамасы (тағамдар: Американдық (АҚШ)) Маринадты дайындаңыз. Ол үшін үлкен ыдысқа бір стақан су құйыңыз, мяса басқа барлық ингредиенттермен араластырыңыз. Содан кейін маринадты дұрыс құйып, етті салыңыз. Үстіне қойыңыз тақтаймен немесе табақпен жабыңыз және ауыр затпен басыңыз. Тоңазытқышқа салыңыз, 12 сағат бойы маринадталсын. Етті мезгіл-мезгіл айналдырған жөн. Содан кейін етті маринадтан шығарып, гриль торына қойыңыз, өте қатты емес қыздырыңыз, 20 минут бойы немесе қажетті дайындық деңгейіне дейін пісіріңіз. Бір рет аударыңыз. Дайын етті қыздырылған табаққа салыңыз, оны 10 минутқа қалдырыңыз, содан кейін тілімдерге кесіңіз.